Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AMKA kiállítás

2016.08.14

Sok év után rászántam magamat, s beadtam egy szép kiállítási anyagot a 2016-os AMKA pályázatra: a kézműves részhez 4 mandalát, a menyegző témára egy életfát és négy szívet. Két teljes falat megtöltöttek a munkáim, még a vándorremek bot is az én szíveim alatt kapott helyet, hiába szóltam, hogy ezt nem oda kéne tenni, hisz nem én kaptam, ragaszkodtak a főhelyhez.

Ajándékcsomagot nem kaptam, de nagyon jól szórakoztam a megnyitón, bár sokszor inkább sírni volt kedvem: nevetséges volt a mázsás hölgyek botorkálása a színpadon a két mázsás ajándékcsomagokkal, de a fő attrakció az volt, amikor egyenként fölszólították azokat, akik valakinek díjat adtak át, pl. minisztériumi embert, s köszönet gyanánt egy  - nekünk kiállítóknak 3000 Ft-ért árult könyvet és a Mi Otthonunk egy régebbi számát adták át. Ez a szegénységi bizonyítvány már fájt. Atz egész procedúra több, mint 2 órán át tartott.

A kiállításra 600 Ft a belépődíj és az alkotók őrzik, ingyen!!! Helyszín. Duna palota.

Összességében ez a kézművesek megcsúfolása és a résztvevők - 4500 ft nevezési díj befizetése után!!!! - hülyének nézése volt.

Aki mégis elmegy, talál néhány igazán szép, míves tárgyat is!!!!